Saturday, January 22, 2011

Sunshine of me :)

Rafieza binti Rosli

My lovely sunshine :) ingat lagi muka bdak comel ni ? heh ! bukan sblh kanan ! yang sblh kiri ni haa , kan kan ? Rafieza bt Rosli . kesian dia , banyakk masalah dia ,, aku as a friend just boleh doakan kau je kay , xnak lah campur banyakk sangat nanti jadi lain pulakk yee , hmm . hope relationship between kau andd Kak F*** kekal ea , with love -Aimi-


Asfawafa :)
Haa ! ini lagi satu sunshine saya !! iloveyouu so muchh kot , wahh ! happy , happy . asfa xjadi pindah ! yeayyy ~~ terima kasih ye ayah asfa , :)

aimi dah xde bende nak tulis lahh :) so byebye my baby boo boo ;)

No comments:

Post a Comment