Thursday, February 3, 2011

T E T T E T T E T T E T :)

PHEEWWIITT ! haiii , HAHA , gila dah aku ni haa :) bangun pukul 8.19 . bangge la ni ? ha'ah ! cukup bangge , bangun bangun terus kunci pintu and bukak fon . baring sekejap then cari laptop :) dah tu , bukak FACEBOOK and BLOG . tengok blog updates adee blog sorg kakak ni baru je update then aku tekan . http://lovebugstory.blogspot.com/ boleh tahan la jugak blog dia , cool gila kot . then tengok dia post pasal youtubers , best best then terus usha satu persatu video tu haa :) sangkut kat sorang youtubers ni haa .. shringgg !!



dekat blog kakak tu ,ade info owner video ni . haa , nah nah !
Imratul Najwaaa Latif ! Aww , aku suka dia suara yenna deyy sweet kot ! Age ? Haaa jap lah nak bagitahu la ni dia ni baruu 16 sayang . A'ah sumpah nampak matured kankan ? aww . Si Najwa ni tinggal dekat Batu Pahat , Johor . So sape-2 yang nk mintak Autograff dia , pergi je lah dekat jJohor ehh . (Shitt , pretty far !)
- even kat blog dah tulis ( NO COPYRITES PLEASE. ) dah tersangkut lahh :)) SORRY -
 
sumpah suka video ni , xpernah pernah nak usha video kat youtube but when i saw this i was like OMG !! suke nyee :)) HAHA , thankyou kak Adyba Lutfy ;D
 
  
Adyba Lutfy :)
 

No comments:

Post a Comment