Thursday, February 3, 2011

♥ W O O T W O O T ♥

Heyy . aku xpenah cerita ape ape pasal siblings aku kan ? haa , nak cerita lahh ni :) kejap kejap ! SHRINGG !

kami berempat sahaja , ok !
 haa , kan kan ? sweet kan kitorg ? WHO CARES !! hmm , nak start dari Kak Yong okayh :)


Nurul Aisyah Salwani :)
Ini kakak saya ! lapas belas baru , even belum birthday dia :) dia ni gedik , panas baran ! kalau mengamok tu , mcm nak runtuh satu rumah tu , tapi satu aku suka dia ! dia xsuka cintan cintun ni , tapi dia suka dengar and tengok je , heh ?? yeke ? ape je lah kak oii , dialah teman tido , teman gaduh , teman nangis , teman gelak , haa ! kalau gelak , dia memang power . cuma xmasok Raja Lawak je , kah9 . kalau bab gelak memang xingat dunia , mesti gelak sampai nangis woo ~ HAHA , hmm , mcm tu lah al kisah nye , mcm xpercaya je dia dah habis sekolah , dah xbeli kasut kat kedai BATA same same , beli baju kat MEGOPLEX same same , rebut stokin pagi pagi , shes my only sister andd whatever people say about her , i'll be always loving her :) THANKYOU banyak banyak ok , coz masak for kitorg semua , take are pasal kitorg semua , aduhh ! sedih la pulakk :( nvm , just wanna say , ILOVEYOUU :)
Muhammad Adlan Sani
  And ini adik saya :) dah besar dah dia ni haa , dulu maybe boleh buli dia , but now , dah semakin garang woo ~ takot aku ! haha , baru umur 11 tahun tapi dah pandai nak bercintun , haiyaa ~ alan , alan . kesian kamu kan ? its okay , akak sayang alan ok :) dia ni selalu jadi mangsa keadaan kalau aku bad mood or GILA , kesian pun ade kadang tu , tapi entah laa , even alan sedikit BESAR , i'll always love you and it will never change . wahh ! alan dah hensem sekarang kan , jage diri elok elok ok andd belajar pandai pandai , akak tau alan boleh ! you can do it babeyhh ;) lagi satu ! kurangkan makan yee , pleasee . 

Muhammad Adrian Sani
Haa , ini lagi satu budak , dah la muka mcm apekk ! pun same mcm adlan , selalu jadi mangsa keadaan , kah9 , sembilan tahun okay , saya sayang ini apekk ! pun same mcm adlan , dah semakin garang ! andd yang paling penting dia dahh GEMOK ! haa , tu lah , dulu ejek ejek org gemok kan ? nahh , padan muke kan dah kena batang hidung sendiri . btw , iloveyou okay :) belajar rajin rajin yea , mcm mcm adik nak kan ? basikal lah , itulah , inilahh . so , belajar rajin rajin ! insyaAllah abah and mama bagi punye :) okay !

Aimi dah merepek panjang gila ni haa , dah ramai yang queue up nak after laptop ! so , BYEBYE :) and dah lame xcakap mcm ni = BYEBYE MY BABY BOO BOO :D

No comments:

Post a Comment