Thursday, June 2, 2011

Stupid Aimi ! ==

Nanges , nanges andd nangesss , whatt lahh aimi niy ! bodohh betul , dah sahsah die pun xnk dekat kau so what for kau nanges disebabkan die ? xpasal-pasal lenjun baju kau tadii kan kan ? eiii . bodoh laa , knp aku mesti kenal die ? knp mesti aku sygg die ? and knp aku mesti terima die ? kenapa aimi kenapa ? ishhh ! aku nak lupekan die , aku nak sangat-2. tp masalahnye semua bende yg ade around aku semuanye ade kne mengena dengan die. start dari rumah , bilik , buku , beg , phone , semualahh ! semua ade kne mengena dgan dia. eii , ape patut aku buatt ? alangkah baiknye if dkat dunia ni ade jual jamu hilang ingatan ?? kan lebih baik ? senang je nk lupekan dia , xpayah aku nk ingat-2 dah. and tkpayah aku nk sedih-2 ingatkan kau ! atoyaiiiiii ;( sorry lah syaa , aku xboleh nk lupekan diaa :( naseb baik ade blogg. at least terubat jugak hati aku ni haa , haha jiwang pulak aimi niyy . adoyy. kbaii ! xde ape dah yang nk cakapp. pape hal siap sedialahh blog kayh ! daa ~

No comments:

Post a Comment