Tuesday, October 25, 2011

CONFUSED

Ape itu confused? Kenape confused? Pfft -.- aku confused nih . hmm macam mane ni , macam mane nak start ? pening pening pening . nak go on or clash ? kalau clash nanti susah nak lupe pulak. Kalau go on , saket hati manjang . so how ? how how how ? oh GOD! Tolong lahh , macam mane nii. Tak larat dahh. Saket hati sangat sangat nihh. Bile nak over nih ? macam mane nak settle ? MAIGODD besarnye dugaan. AIMI! STOP BEING TOO NICE TO EVERYONE. Banyak kali kau saket hati sebab being too nice kan? Tak ingat last year or dah lupe. Nampak gaye mcm sayang tapi kalau iye kenape AMBIK ADIK LAIN . kau tau aku tak suke kenape buatt ? Kau cakap tak suke tapi ape yang aku dengar tak same dengan ape yang kau cakap dekat aku lahh . ape nihhhh ? mane betol mane salah nih . boleh tak bagitahu aku ? DAMN

No comments:

Post a Comment