Tuesday, October 25, 2011

Its always about us :)

Siti Nur Asfarina Khairul Nizam

Mintak maaf ! kalau bukan sebab aku mesti kau tengah bahagia dengan _____ kan? Hmm kenapelahh aku bodoh sangat pegi bagitau dekat ________ pasal ______ M***T kau ?! kan die dah sangkut. Hmmph semua salah aku. Kalau bukan sebab aku , sebab sape lagi kann? Haishh sorry sorry sorry :[ and btw kalau aku tak buat macam tu mesti kau takkan tahu yang _____ ade adik lain kan? ;] be professional girl ! bak kate doubleZ kegemaran kau . second, aku tau lately relationship kite tak berape nak perfect kan? Asyik asyik gaduhh, kalau bukan kau yang start mesti aku kan? Haha I’ll miss this moment one day:’) but trust me. Ape ape jadi pun , tak kire lah tsunami ke ribut ke banjir ke hujan ke bersalji ke , kau tetap kawan aku. Don’t worry kayh even if aku marah or terase hati dengan kau, aku dah maafkan. Hee macam ape je ayat aku kan? Haha lantak lahh! Pedulikan. :]

Rafieza Rosli

HAPPY ONE YEAR ANNIVERSARY ! :] aku cube dah kan? Hee lepas ni depends kau nak buat ape kayhh . iloveyou bunny, nevermind aku sayang kau .

No comments:

Post a Comment