Friday, December 16, 2011

Jakun :)

Huaa kat ipoh takde moto balek kampung fulamak ade moto. phewitt :)) gila babeng oihh tibetibe nenek kate PEGI LAH HANTAR BORANG NI KAT PEJABAT DAERAH TU #pasrah je lah. hikk first time naik moto pakai topi keledar Hahahaha memey lawakkk AimiSuryani naik moto dah tu pakai topi pulak. hiahh memang lawak seyh hahah tau dah ape korang pkir. (Jakun punye aimi. Naik moto pun nak kecoh kat blog) heh kome sakit kat mane kalau aku update kat blog naik moto pakai topi keledar bagai! tak suka bace, boleh tekan button X kat tab korang tu kayh. Thanks k! ;)

No comments:

Post a Comment