Sunday, December 4, 2011

Nur Asyikin Mohamad Syukri


Okay there she is Haha tak penah update pasal dia ni kan? Haha right tak pernah pun -.- Macam orang lain, she is my kakak #teehee nakexposejugak Btw macam tak percaya im her foster sister? Omaigod! Bukan ape dia banyak peminat, banyak sangatsangat. Sangatlah banyakk. Haha tengok, betapa banyaknye peminat dia haih ape nak jadi budak sekarang nih J tapi nvm tak kesah bialah banyak mane pun peminat dia, lantak p situ. Nak buat macam mane dah orang nak minat kan? Layan je lah and tahun depan datang lagi satu kumpulan budak freshie Errghh mesti menjengkelkan gila haha siap sedia je lah dengan peminat baru kay! Not much to say just nak mintak maaf if ade silap kata and tersakitkan hati ==

SalamSayangPelukCium untuk Awak  

No comments:

Post a Comment