Sunday, January 30, 2011

Blog xupdate :)

Nurul Aimi Suryani Bt. Badrol Hasni :) ni nama aku lah keropok ! haha , nak cerita ni haa , lame xupdate blog , mcm2 nak cerita , nak start dari doktor Sivarajah punye story ;)


story line dia mcm ni , kalau nak tau , si aimi mimodd ni umo je 14 tapi lutut dia macam orang tue kerabi , haih , so hari rabu haritu pegi lah klink kat simpang pulai sane haa , ingat nak ambik surat je , last2 dia cakap i can do it for you , so dia suruh aku baring and dia cucuk 3 kali sblah kiri and sekali disebelah kanan dan satu suntikan di pinggang , bagai nak mati aku tahan sakit , dah la xde bius or ubat kebas . pastu janji mcm2 , cakap aku boleh main football besok lah , lari naik turun bukit xpenatlah ape lah , last2 , aku nak jalan pun susah , dah macam itik je == haiyoo ~

haa , malam ni aku tido lambat !! woohoo ~ aku suke !! :)) melayan si Izrul Hakim and Daniel Mirza Amani memang jawabnye xtido le aku ni haa , but its ok , best2 , nak tengok muka diorg ?? xpayah , haha . dah ngantok ni haa . byebye , besok sambung lagi .. :)

- AIMI MIMODD -