Tuesday, February 8, 2011

I have no idea :(



Echa , you know what , sedih gila kau xnak member dengan aku , ape salah aku ? ape aku dah buat ? ape silap aku ? kenapa echa ? ape salah aku sampai kau langsung langsung xnak cakap or even tego aku ? sedih bhaii , selalunye , aku sampai sch , kau sembang sembang dengan aku , ade je story kau nak cerita dekat aku , selalu kepit dengan aku , pegi mane mane pun mesti same same tapi kenapa lately ni dah xde semua tu ? kau tau x aku sedih ? or mungkin salah aku jugak kau berubah hati xnak kawan dengan aku ? tapi kenapa ? kau langsung langsung xnak tego or even senyum dekat aku ni haa . salah besar ke aku kat kau ? Ok fine kalau aku salah , aku mintak maaf , kalau kau xnak maafkan aku pun xpe , at least kau bgtahu aku ape salah aku , tolong lah weyh , kenapa kau jadi mcm ni ? or maybe aku sakitkan hati kau or aku ade terkutuk kau ?? serius weyh aku cakap  , aku still nak kawan dengan kau , please echa , it hurts when you hate me . :(