Monday, March 7, 2011

helloooooo :)

aimi dahh lame xupdate blog kan kan ? haa , sebab ape ? sebab xbanyak cerita :)) eh eh ! aimi ade bestie baruu ! name dia Stephanie Lim Wing Yi :) or aku slalu panggil dia kepak and dia panggil aku itik , jangkit budak mane entah , yarhh , shes not so cute and not so cantik but she always makes me feel easy andd dia cool je , xpenah marah marah , HAHA , aku rapat dengan kepak ni since aku and *tuut* gaduhh , dia baik sangat andd i saw this on her blog :)
haha :) memang betul pun ape dia cakap :) kan same ?? so sweet :) love you lahh kepak :D (euuwww , banyakknye smiley ?-mati pegi !) hmm , ape lagi nak tulis haa ? dah xde dahh , eh kejap , aimi baru hbis exam USBF , xtau ? Ujian Selaras Berfokus lah , hmm , memang best ! senang jee pun , tapi xdapat straight a's xtau lahh , haih ! hmm , ape lagi haa ? dah xde dahhh :)) byebye nanti ade story kita sambung lagi okay :) daaa ~