Tuesday, May 31, 2011

Holiday :)

Here we GO !

My Big Family :)

Mama and Abah :)

My lovely siblings

HAHA .

Cinta Hakiki saya :)

Buku baru untuk AIMI :)

Everythings over , theres nothing special between me and him . seriously xsangke semua will be like this . tp semua ni untk kebaikan masing2 . yeahh , xdpatt dinafikan mmg aku sedih . sape yg xsedih tapi mcm aku ckap tadi untk kebaikan masing2 :) menyedihkan . nvm aimi ! banyak lagi lelaki dkat luar sne , ingat ape yg syaa ckap dkat kau ? lelaki bukan satu keperluan untuk kau , now kau just fikir mcm mane nak catch up studies kau and life kau yg dulu . tutup buku kau dengan dia and bukak buku baru . okay syaa , aku dgar ckap kau , thanks syaa coz kau sudi jd pendengar paling setia . aku ikot cakap kau untk stop naik bas and lupekan everything pasal dia , kau doakan aku ye syaa ? kaulah kawan aku yg boleh aku harap . bukan nk kate kawan aku yg lain tu xboleh harap tapi kau antara yg paling aku boleh harap :) thankyou so muchh , everything changes syaa , now dh xde lagi Good Morning untk aku and xde lagi Good Night untk aku . knp aku kejam sgtt haa ? tp xpe kan syaa , sbb dia pun mengharapkn bende yang sama , aku agree dengan kau . biar kite yg start jgn dia ;) and now aku bahagia . Soryy banyak2 , aku thu lately aku xlyan kau , aku xpeduli pasal kau , aku xambik thu pasal kau , aku busy dengan hal aku smpi aku abaikan kau . sbb tu aku buat mcm ni , aku nk kau dpat someone else yg lebih perfect dr aku , BYE . dah stop it aimi !! lupekan semua nii , xde gune ingt bende yg lepas . move on dgan life baru kau ! okay3 , syaa . aku syang kau gilaa ;) -nothing to say just BYEBYE blogg :D