Wednesday, June 1, 2011

treett trett treett !

Aimi Hasni :)
Nak thu mne saya dpatt nme AIMI HASNI ? haa drpada Cinta Hakiki lahh , dialahh sumber inspirasi saya. kah kah kah :) lepas ni nak tukar nametagg sekolah pulakk :D btw cuti 2 minggu 2011 mmg membosankan . ehh , tak jugakk. awal2 cuti dh naik cameron, tengah cuti ni xthu nk buat ape , online , texting 24 jam . tu je lah kerja akuu ;) HAHA , emm nk story ape lagi niyy ? xde ape dahh soo BYEBYE BABY BOOBOO :)

Life Baru AIMI HASNI

Start with this :)
My Big Family ;)


Mama and Abah

ILOVEYOU :)

Three of us :)

My lovely sistahh :)
See ? Happening kan Family kitorg ? HAHA , bnyk lagi gambonye , larat nk paste kat sni , kang jadi album pulak blog ni kan kann ? nk tengok lebih2 sila visit facebook Aimi Mimodd (Aimi Hasni) haha , terpromote pulakk :D lantakk lah kan kan ? emm , ni lah new life aimi hasni andd hope so kekal for ever :) wahhh ~ blurr nk tulis ape == aimi sayang family aimi :)) kbai !