Sunday, June 5, 2011

Hoho ==

Agak menyampah aimi tengok muke owner cyber cafe ni haa , aku tampo baru tauu. HAHA ><
 Eii menyampahh laa stiap kali bunyi beep mesti bukan fon aku yang bunyii =/
aiseyy menyedihkan. haha ape laa aimi merepek ni dah xtau nk tulis ape tu xpayahh lee atoyaii. lalalalala

haa , haritu kan kan , luqman call aimiii ^^ dah la call time aku tido ! tengah sedap-2 mimpi tibe-2 vibrate fon, nak tknak kne la angkat. kot kott la emergency kee :DD dah tu luqman cakap bende yg aku dah tau. mmg seronok (ape ni?) lepas tu kankan, aimi xboleh tido balikk, nak tahu ape aku buat ? hee ~ aku pegi kacau si luqman tu haa . textingg dengan die sumpah ckapp mcm keling. haha dh tuu aku mlas reply die call tnye aku marah or takk. mmg la tk marahh. *nk buat ape marah kau haa ?* dah la sepanjang ckap dengan kau asyikk gelakkan aku je, tekanan tau takk? ade ke patut kau ckap suara aku dalam fon lawak ? adoy merepek la kau luqman oii. last-2 die letak fon mcm tu jee ? mmg cibaii ! kahkahkah aku kesian and text la gne fon kakak akuu ckap thankyou coz call and so onn ;) then die puji akuu ! aw aww <3 sangat suke :) nk thu die puji ape ? japjap !
bhahaha~ anda sungguh baek + setia + evrything yg bgos . hahaha+
hee ~ bangge giloo XD alahaii , sebaik-baik aku jahatt juagakk aku nii :DD

emm , dah takthu nk tulis ape. heyy harini 5.6 kan kan ? esok 6.6 haa , birthday si Afnan Syirazi yg sombongg. haha (jokejoke)
Afnan Syirazi Kamaluddin Syamil
HAPPY BIRTHDAY !
anan anan. Happy Birthday yee :DD
alamakk tkde hadiah nk bagi.
dah 14 tahunn yee.
sorry coz selalu xangkat call anan.

Okayy aimi dah xde idea. kbaii Baby BooBoo ^^