Saturday, October 22, 2011

Ting Ting Ting .

Manusia memang tak penah bersyukur dengan ape yang diorang ade kan ? same goes to me. tak penah nak bersyukur langsung. elok-elok dah ade org sayang pegi reject. haihh now dah kene batang hidong sendiri kan ? haha *padan muke :p aimi aimi aimi ape nak buat? bende dah jadi kan , nak buat macam mane , tu la kau baik sangatt , kesian sangat , jage sangat hati die tuu sedangkan die ade fikir hati kau ? ade ? takde kan ? memang die layan kau baik , perfect semua tapii kau fikir sendiri lah yee. no wonder la die tak suke kau buat itu ini rupenye haha kau sendiri tau kan ? banyak mulut yang bagitahu kau tapi taknak pecaye kann ? haha yeahh salah aku jugak tapii tah laa , bia la dekat die. kk takde mood , byee

Sunshine **