Tuesday, October 25, 2011

Its always about us :)

Siti Nur Asfarina Khairul Nizam

Mintak maaf ! kalau bukan sebab aku mesti kau tengah bahagia dengan _____ kan? Hmm kenapelahh aku bodoh sangat pegi bagitau dekat ________ pasal ______ M***T kau ?! kan die dah sangkut. Hmmph semua salah aku. Kalau bukan sebab aku , sebab sape lagi kann? Haishh sorry sorry sorry :[ and btw kalau aku tak buat macam tu mesti kau takkan tahu yang _____ ade adik lain kan? ;] be professional girl ! bak kate doubleZ kegemaran kau . second, aku tau lately relationship kite tak berape nak perfect kan? Asyik asyik gaduhh, kalau bukan kau yang start mesti aku kan? Haha I’ll miss this moment one day:’) but trust me. Ape ape jadi pun , tak kire lah tsunami ke ribut ke banjir ke hujan ke bersalji ke , kau tetap kawan aku. Don’t worry kayh even if aku marah or terase hati dengan kau, aku dah maafkan. Hee macam ape je ayat aku kan? Haha lantak lahh! Pedulikan. :]

Rafieza Rosli

HAPPY ONE YEAR ANNIVERSARY ! :] aku cube dah kan? Hee lepas ni depends kau nak buat ape kayhh . iloveyou bunny, nevermind aku sayang kau .

CONFUSED

Ape itu confused? Kenape confused? Pfft -.- aku confused nih . hmm macam mane ni , macam mane nak start ? pening pening pening . nak go on or clash ? kalau clash nanti susah nak lupe pulak. Kalau go on , saket hati manjang . so how ? how how how ? oh GOD! Tolong lahh , macam mane nii. Tak larat dahh. Saket hati sangat sangat nihh. Bile nak over nih ? macam mane nak settle ? MAIGODD besarnye dugaan. AIMI! STOP BEING TOO NICE TO EVERYONE. Banyak kali kau saket hati sebab being too nice kan? Tak ingat last year or dah lupe. Nampak gaye mcm sayang tapi kalau iye kenape AMBIK ADIK LAIN . kau tau aku tak suke kenape buatt ? Kau cakap tak suke tapi ape yang aku dengar tak same dengan ape yang kau cakap dekat aku lahh . ape nihhhh ? mane betol mane salah nih . boleh tak bagitahu aku ? DAMN