Sunday, December 4, 2011

Nur Asyikin Mohamad Syukri


Okay there she is Haha tak penah update pasal dia ni kan? Haha right tak pernah pun -.- Macam orang lain, she is my kakak #teehee nakexposejugak Btw macam tak percaya im her foster sister? Omaigod! Bukan ape dia banyak peminat, banyak sangatsangat. Sangatlah banyakk. Haha tengok, betapa banyaknye peminat dia haih ape nak jadi budak sekarang nih J tapi nvm tak kesah bialah banyak mane pun peminat dia, lantak p situ. Nak buat macam mane dah orang nak minat kan? Layan je lah and tahun depan datang lagi satu kumpulan budak freshie Errghh mesti menjengkelkan gila haha siap sedia je lah dengan peminat baru kay! Not much to say just nak mintak maaf if ade silap kata and tersakitkan hati ==

SalamSayangPelukCium untuk Awak  

Siti Nur Asfarina Khairul Nizam


Suka gaduh dengan dia. Suka gelakkan dia. Banyak lagi and I know next year she will be in Azalea and sure banyak bende yang berubah right? I will miss the moment bila kau nanges depan dewan kuliah hee #i mean what I said Aku banyak sakitkan hati kau, buat kau nanges, ignore kau kan? Itu semua sebab aku sayang kau J Harap Faham ye sayang ? Maafkan Saya.

SalamSayangPelukCium untuk Asfa 

Rafieza Rosli


I love most everything about this fluffy girl. Kitorang sekepala, Sependapat, semua samalahh! Hee itu yang Asfa jealous tu. Kehkeh *guraugurau Aku ade saketkan hati kau tak? Kalau ade maafkan lah ye sayang? ZeroZero kayh!

SalamSayangPelukCium untuk Fieza

NabilahAtikahAbdulRahim


Tak pernahnye serious tangkap gambar dengan aku -.- haha whatever it is iloveyou ngehngeh Awak awak, Mintak Maaf ye kalau salah cakap. Tau dah jawapan awak mesti *heyy relax lah kite make it fun lah kann? Hee J

SalamSayangPelukCium untuk Nabilah

Nur Khairulbariah Khairul Niza

Okay takde gambar :) Aku tahu kau tahu yang aku tak suka kau sangat antara kite berlima tapi macam mane pun aku tetap sayang kau, takde beza pun *adepun sikit je hee aku jujur nih Cabby, aku banyak salah dengan kau kan? Kau org second yg aku banyak sakitkan hati *first jatuh kepade Asfa :) Maafkan ye
SalamSayangPelukCium untuk Cabby