Sunday, December 18, 2011

Last Day here ;')

Okay terasa sedih la pulak harini Wuuaa! Besok nak balek Ipoh dah Hm kenape cepat sangat ha? Nak stay sini lame lagi lahh Mama pleasee pujuk Abah extend lagi dua hari pleasee ;( Haha Ape laa. Introduction dah sedih mengade bagai hahaha #kesahApeAku?Puii Kk Memandangkan harini last day kankan, Aimi memasak kat sini tau! Kat Taman Sri Rembau fasa4 Negeri Sembilan #perghDetailgitu. Masak KariLaksa :3 den potong bahanbahan nak masak oh contohnya #overJap.hik Bawang merah 2biji cilipadi segenggam timun Baby Salad hikhokk -oo- Pijo tangan den potong cilipadi tu hikk tapi takpe bila makan hilang rasa pijo di tangan den ;) Dah tu sebelah petang pulak den pegi mandi sungai kat Kampung Sungai Talan, Negeri Sembilan Sumpah cakap Awesome gila p mandi situ! dah la kat area kaki gunung Syiokk! tak caye search google map sane k. haha dapat mandi sejam je wehhhhhh sebab hujan hikk pastu salin baju and balek rumah minum petang pulak. hiaa kalau dulu-dulu makan cokodok je tapi sekarang makan Puding Roti k! kihkihkih Bak kate mama *Gemok le kamu duduk kampung ni mie, pagi petang kamu makaaaan je haihh Mama, mie dah gemok dah pun hahaha tak heran le kankan? kbye -offkeypad- Kan seronok kalau dapat putar balek masa mcm cerita Doraemon tu? ;) Assalamualaikum semuaa