Saturday, March 10, 2012

...

Okay lama tak update kan? Memang pun. Busy dengan homework homework and homework Kadang-kadang fon pun tak sempat bukak. Muehehe xD Form 3 memenatkan. Yeah everybody knows it tambah-tambah pmr candidate :3 Banyak bende terabai tapi wtvlah kan. And and and paling penting haha confidence level nak score flying colours semakin membuak-buak! #overjap. and and and i dont know what actually happened to me. Aku selalu sangat argue pasal study, ceramah sane sini, down kwn kwn, acting like ive no hati perut and and and mcm mcm lagi sampai satu level im feeling like erghh ape semua nii. and and i realise that saya ni taktau mcm mane nak control ape tu ape tu emosi hewhew tapi tapi im proud to be myself :)
credit for: KhairunnisaSyahirah, SyarifahNurSufiyah, AsyikinSyukri, FiezaRosli, AsfarinaNizam

No comments:

Post a Comment