Wednesday, March 14, 2012

....


Aku hilang kau yang dulu weh mane pegi kau yang dulu? Yang tak pernah jemu ngn aku, yang tak pernah abaikan aku, yang tak pernah lupakan aku. K aku sedar aku tak boleh la nak selfish sangat. Kau pun ade org lain yang nak kau jage mcmane yang aku nak jugak kan. aku faham kau tak boleh nak layan semua dalam satu masa tapi at least inform lah aku, ni diam jw buat aku macam tunggul kayu. K fine sekarang kau buat aku mcm ni, ingat What goes around comes around. Balik-balik aku yang buat muka tembok pegi msg kau. Nak harap kau msg aku mmg tak la weh. Harap msg cakap Hai, Buat ape? Dah makan? ohh. Kat mana? and semua all shit tu baiklah tak payah! Aku tahu kau busy. Jadual kau padat gila nak mati kan. Mampat sangat dowhh sampai nak reply text aku pun tak sempat dah kan? k fine suka hati kau lah nak buat ape lepas ni. and suka hati aku jugak lah nak buat ape lepas ni. kau takyah sibuk-sibuk nak fikir bila nak jumpa, bila nak reply msg aku, bila nak msg aku wish goodmorning, goodnight semua tu. Tawar hati ngn kau dahh. And i wont give a damn kalau kau nak end this stupid relationship. Selama ni aku ade masalah kau pernah nak tanya? Takde kan. Chiaww (Y)
#aku tahu kau rajin bukak blog aku. Hheww

No comments:

Post a Comment