Monday, March 12, 2012

Deep below my beautiful heart ;')

K nampak dah bende jadah atas ni? Aaa =A= 
Siapa yang terlibat sendiri tahuu lah k ;)
 Back to tittle. Deep below my beautiful heart, aku tak suka org jadikan aku bahan gelak ketawa terbahak-bahak kome semua. Tak suka sangatt :/ tapi kenapa certain people tak boleh nak faham bende nih ? Aku dah kate tak suka tapi still nak buat lagi maigodd ape la masalah kome. Pastu dah main nama aku gelak terbahak-bahak semua tak reti nak mintak maaf -.- nak harap aku pegi pujuk kau tacing ngan aku Heyy wake up! Sedarlah kau yang main nama aku, bukan aku main nama kau. Puhhlleeaaassseee xp harap sangat kau baca post ni. Thanks a lot

No comments:

Post a Comment