Saturday, March 10, 2012

....

NurAsyikinBtMohamadSyukri
NorMaslizawatiBtKhushairi
FateenZulaihaBtHazemi
FarahAzwani
JamilahRoslan
AisyahSalwaniBadrolHasni
RafiezabtRosli
SitiNurAsfarinaBtKhairulNizam
NabilahAtikahBtAbdulRahim
KhairulBariahBtKhairulNiza
SyarifahNurSufiyahBtSyedAbuBakar
KhairunnisaSyahirahBtAzizan
NurAinBtArsad
NurAtiqahBtHayroman
NurAeinBtAhamadHusaini
NurAtikahBtAzman
NurulAisyahBtAhamadPudzi
NurJannahBtAl-Hakim
NurulNabilah
NurEffaHusna
NurAinaNadhirahBtNoorHisham
DhiyaHusnaBtHazalan
NorashikinHasna
Najwa Rudyn
Alia Aliuddin
NorShahidah?
NurSyafienazBtEsa
Fyrah
AmirahZulkifli
Wani
AniesAzham
3Avicennia
3Azalea
3Begonia
3Bougainvillea
3Jasmine
5Jasmine
and and and
Kelas-kelas exam yang lain lain tu k!
#Tah sapesape lah lagi hewhew
GOODLUCK EXAM 2012 ;)

...

Okay lama tak update kan? Memang pun. Busy dengan homework homework and homework Kadang-kadang fon pun tak sempat bukak. Muehehe xD Form 3 memenatkan. Yeah everybody knows it tambah-tambah pmr candidate :3 Banyak bende terabai tapi wtvlah kan. And and and paling penting haha confidence level nak score flying colours semakin membuak-buak! #overjap. and and and i dont know what actually happened to me. Aku selalu sangat argue pasal study, ceramah sane sini, down kwn kwn, acting like ive no hati perut and and and mcm mcm lagi sampai satu level im feeling like erghh ape semua nii. and and i realise that saya ni taktau mcm mane nak control ape tu ape tu emosi hewhew tapi tapi im proud to be myself :)
credit for: KhairunnisaSyahirah, SyarifahNurSufiyah, AsyikinSyukri, FiezaRosli, AsfarinaNizam