Monday, March 12, 2012

Happy Birthday

 Nice date huh ? K harini birthday 
DanielMirzaAmanibinZainudin
K tua dah cik abang sorang nihh Mwehehe
Aaa aaa aaa emm aaa aaa aaA
Happy Ice-Cream Cake to youu
K jangan risau nanti birthday yang lain-lain pun me post kat blog ni k :)
Prepare gambbar cun cun sikit kat facebook tu hahaha
Chiaawww (Y) Assalamualaikum 

Deep below my beautiful heart ;')

K nampak dah bende jadah atas ni? Aaa =A= 
Siapa yang terlibat sendiri tahuu lah k ;)
 Back to tittle. Deep below my beautiful heart, aku tak suka org jadikan aku bahan gelak ketawa terbahak-bahak kome semua. Tak suka sangatt :/ tapi kenapa certain people tak boleh nak faham bende nih ? Aku dah kate tak suka tapi still nak buat lagi maigodd ape la masalah kome. Pastu dah main nama aku gelak terbahak-bahak semua tak reti nak mintak maaf -.- nak harap aku pegi pujuk kau tacing ngan aku Heyy wake up! Sedarlah kau yang main nama aku, bukan aku main nama kau. Puhhlleeaaassseee xp harap sangat kau baca post ni. Thanks a lot