Friday, March 16, 2012

^_______^

Aaaa =A= tengok muka dia. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Macamane minat pun taktau. Aaaaaaaa!!

…. Hell kau tipu aku.



Hell kau tipu aku. 
Kau tipu aku. Kau tipu aku.
 Kau tipu. Kau tipu. 
Tipu aku. Tipu aku.
 Ohh dengg! Please jangan tipu aku lagi k 
aku mohon sangat 
aku mintak sangat 
JANGAN TIPU AKU 
kalau taknak text aku, taknak call aku, taknak tegur aku ape semua jadah tu dan kalau aku ni menyusahkan hidup kau janganlah cemburu kalau ade orang lain yang care pasal aku, yang text aku, yang call aku, yang tegur aku kat sekolah, yang buat aku gelak terbahak-bahak sampai semput tersembur air liur ape semua. Tak paham la orang mcm kau nii -.-

Happy Anniversary

Nur Asyikin Bt Mohamad Syukri
Happy Anniversary :) Sebelas bulan dah kan?
Harapnya sempatlah anniversary setahun k!