Saturday, March 17, 2012

Selamanya :)

Blue.Bilu.Biru

Kuning.Kuning
oyeah. Selamanya :) 
heheww takde motif puns
hanya untuk santapan mata korang yang tersembul o.O
aku memang suka post gambar bebanyak. ade siapa sakit hati? godai _|_

Ceritera cinta Empat beradik :)

Ini Kitorang ;) ade siapa tak puas hati? godaii _|_
Ok dah tengok gambar tu kan kan? yayaya kitorg tak sekaya kome nak pakai dslr canon nikon pejadah semua tu. Camera tak cukup untuk membuktikan rasa kasih dan sayang kita pada sesuatu :) godai la aku nak cakap ape pun. ni blog aku Phuiih! 
Aktiviti kitorg untuk harini :
Having breakfast kat Hollywood.
 siapa betul2 ddk ipoh je tau hollywood kat mana :)
Pegi GIANT bercham.
 kononnya nak beli barang nak masak tengahari, kitorg dapat seluar sorang satu. thanks Mama!
Otw balik mama ajak naik bot. Our driver terus bawak pegi Gunung Lang :) 
The happiest moment when adik cakap TerimaKasih mama. Mama ni baik laaa
About 50minit kat sane, muka masing-2 pun dah macam samseng finally mama ajak balik.
And and bila sampai rumah semua dah terbongkang tidurr.
ME? takkan lupa update blog untuk santapan mata anda :)    

Masa yang terluang :')

adik.kyong.ME.alan

alan.ME

ME.